fbpx

 

Jälle on käes kõige ilusam aeg aastas.

Selle puhul oleme Sulle valmis meisterdanud päris mitu koolitust. Tule vaata lähemalt:

Loome unustamatuid mälestusi ning pakume parimaid võimalusi tõelistele šokolaadisõpradele! Õpime valmistama maitsvaid assortiikomme, et saaksid isetehtud eksklusiivseid komme valmistada kasvõi igaks oluliseks tähtpäevaks. Oled oodatud! Registreeru koolitusele SIIN. 

 



Hästi õnnestunud makroonid lausa sulavad suus! Isetehtud makroonid on vahva jõulukink! Meie praktilise koolituse käigus õpid makroonide taina valmistamist. Sul on võimalus õppida makroonide vormimst ja küpsetamist. Lisaks saad palju häid nippe erinevate kreemide valmistamiseks. Tee ise magus jõulukink! Registreeru ja vaata lähemalt
SIIT.

On jälle aeg! Mida pakkuda seekord jõuluõhtuks peolauale? Valida saad kahe kuupäeva vahel. Kuidas tunduksid krõbedad kanatiivad või hoopis toorjuustuga täidetud lõherull? Oled oodatud!
Valida saab kahe koolituspäeva vahel:
15.12.2021 – vaata lähemalt SIIT.
16.12.2021 – vaata lähemalt SIIT.

Meie jõululaual pakutakse traditsiooniliselt verivorste. Ega needki jõulud ilma nendeta jää- on ikka päris uhke panna jõululauale enda valmistatud jõuluvorstid! Tule koolitusele ja õpi valmistama traditsioonilisi, suitsupekiga ja pohlamoosi-kreeka pähklitega verivorste.
Registreeru ja vaata lähemalt SIIT.

„Kokkame ja küpsetame koos lastega” toob lapsed ja täiskasvanud ühiselt tegutsema. Kutsume Teid valmistama jõulukingiks isetehtud komme! Õpime valmistama soolakaramelli trühvlit ja sidrunitrühvlit. See kõik tundub nii maitsev. Oled oodatud! Vaata lähemalt SIIT. 

Mis oleks kui pakiks sel aastal kingitused ise? Aga kuidas seda ometi teha? Siin tuleme appi meie, sest meil on sulle just vajalik koolitus pakkuda. Tule õpi üks õhtu, aga oskused jäävad alatiseks. Tule vaata lähemalt SIIT.

Tule meile õpituppa! Saa nutikaid ideid ja nippe kuidas valmistada üks omanäoline jõulukuul. Hiljem saad kodus koos perega meisterdada oma jõulukuusele oma pere ehted. Koolituse täpsem info ja registreerimine SIIT.

Ilusat advendiaega!